Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Leerlingen Marcel presteren uitstekend!

Soumaya Oueslati en haar pony Bon Nochi Delight (foto1)  vormen nog niet zo lang een combinatie maar hebben al hele knappe prestaties weten neer te zetten! De pas 4 jarige talentvolle Bon Nochi die in eigendom is van Mascha Kort is nog maar net zadelmak, maar in overleg met Marcel besloten ze toch al deel te nemen aan de selectie ronde voor de Divoza cup, (dat is een competitie voor jonge dressuurpony's) en met veel succes want ondanks dat de combinatie nog zo groen is wist het duo zich meteen te plaatsen voor de kampioenschappen, en die zijn gisteren verreden in Kootwijk en ook daar ontvingen ze weer mooie punten.

Vorig weekend startte de 14 jarige leerling van Marcel ,Bon Nochi ook voor de eerste keer op wedstrijd in de klasse B en mochten ze met maarliefst 213 punten een oranje lint in ontvanhst gaan nemen!

Kirsten Kaal (foto2) heeft zich afgelopen weekend tijdens de Brabantste kampioenschappen weten te plaatsen voor de Nederlandse Kampioenschappen. Kirsten behaalde in de klasse L2 een knappe 3e plaats in de eerste ronde en een 8e in de tweede ronde waarmee ze zich wisten te plaatsen voor de Hippiade die begin September in Ermelo gehouden worden.

Alexandra Langeveld (foto3) had gisteren wedstrijd in De Mortel, ze nam deel in de klasse Intermediare 1 en wist daar een mooi percentage van 65% te behalen!

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by