Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Lange succesvolle dag in Geldrop!

Deze week staat het jaarlijkse evenement Geldrop Hippique in het teken van Dressuur, en ook Marcel en Joyce zijn daar 3 dagen te vinden.

Vandaag stond de hele dag in het teken van de ''Basis'' sport de klasse B tm Z2.

Joyce kwam daar met 3 paarden aan de start omdat het een hele leerzame wedstrijd is in een geweldig aangeklede en goed georganiseerde accomodatie.

Als eerste kwam Joyce aan de start met de talentvolle 5 jarige ruin Beukenvallei's Euroboy in de klasse M1. Onlangs kwamen ze voor de eerste keer aan de start tijdens een wedstrijd in Schaijk en vandaag bleek dat er na die tijd ook al weer veel progressie is geboekt want Euro zette echt een hele fijne proef neer en Joyce kwam dan ook heel tevreden en met een fijn gevoel de ring uit. Het punten aantal van 203 was zeker niet ruim gepunt maar het fijne gevoel dat was zeker veel belangrijker!

Vervolgens kwam Joyce voor de eerste keer aan de start in de klasse L2 met de KWPN goedgekeurde hengst Firestone (foto),die in eigendom is van Team-Nijhof. Dat deze hengst een gouden karakter heeft bleek ook vandaag wel weer! Terwijl de pony lessen in volle gang waren tijdens het losrijden, en overal karretjes e.d voorbij kwamen keek Firestone nergens naar om en bleef uiterst geconcentreerd bij de les! Ook in de proef zette hij zijn beste beentje voor, er zaten nog veel onervaren slingertjes en afwerkings dingetjes in, maar Marcel en Joyce waren heel tevreden. Hij behaalde zelfs een 9 voor zijn stap en onderaan het protocol stonden naast 216 punten ook nog dat de jury er enorm van genoten had!

Als laatste kwam Joyce ook in de L2 aan de start met Feiner Stern, deze stoere Tango zoon die in eigendom is van Dhr. Gijs Looijmans had Joyce nu voor de 2e keer mee en Joyce kon deze proef voor haar gevoel ook alweer veel fijner rijden als de eerste keer. Met 212 punten mochten ze een 3e prijs in ontvangst nemen.

Er kwamen vandaag ook veel leerlingen van Marcel en Joyce aan de start in Geldrop.

Mandy Wilms en Lotte Verstappen mochten beide een eerste prijs met een mooie statie deken in ontvangst nemen!

Mandy had met El Ganador haar M2 debuut en Lotte won met Etrine de klasse L1.

Fleur Hovers behaalde met Allure een ruime winstpunt in de klasse Z1 en met Sir Edson kwam ze voor de eerste keer aan de start in de M1 en mocht meteen een 4e prijs in ontvangst nemen.

Remigio Kort zette ook een hele sterke proef neer in de klasse M1 en deze werd dan ook beloond met 204 punten.

Ook Monica Visser en Dimension kwamen voor de eerste keer aan de start in de klasse M1 en behaalde een mooie score van 199 punten.

Jose Manuel Vicente Guil en zijn merrie Darina reden in de klasse Z2 de ring in, er waren nog wat kleine dingetjes in de proef en twee dure fouten maar met een gemiddelde score van 212 punten werd het duo 5e. Morgen komen Jose Manuel en Darina weer aan de start in Geldrop, ditmaal bij de 6 jarige Subli Cup.

 

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by