Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Laatste TTC training zit erop.

De afgelopen maanden was Joyce om de week op Dinsdagavond te vinden in Deurne waar ze les gaf aan een groep geselecteerde talentvolle ruiters,amazones voor het TTC traject..

Afgelopen Dinsdag stond de laatste van de 10 avonden alweer op het programma,'' jammer dat de laatste avond alweer aangebroken was, ik had twee hele leuke groepen amazones te begeleiden en heb dit met heel veel plezier gedaan! Het TTC traject vind ik echt een hele goede cursus, naast de praktijklessen stonden er ook ook veel hele intressante theorie lessen op het programma!'' aldus Joyce

Lees hieronder wat het TTC in het kort inhoud..

 NHB Deurne is een door de KNHS erkend Talenten Trainings Centrum (TTC) voor de jeugdtalenten in de disciplines springen en dressuur.

Om goed te kunnen presteren in de paardensport is een goede voorbereiding noodzakelijk. Dit bestaat uit trainingen onder deskundige begeleiding. Niet alleen met je paard of pony, maar ook gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Hoe ga je bijvoorbeeld om met presteren onder druk? Helicon Opleidingen NHB Deurne, hét opleidingscentrum van Nederland als het om paarden gaat, is een door de KNHS erkend Talenten Trainings Centrum (TTC) voor de jeugdtalenten in de disciplines springen en dressuur. Het Talenten Trainings Centrum heeft als doel paardensporters te begeleiden in hun ontwikkeling en om door te laten stromen naar de (inter)nationale top. De scholing gebeurt aan de hand vanDeueen door de KNHS goedgekeurd jaarwerkplan waarin de visie, doelstellingen, selectieprocedure, trainingsprogramma en onderwijsbegeleiding zijn opgenomen.

Kunnen presteren onder druk en de wil om beter te worden zijn belangrijke eigenschappen voor een succesvolle topsporter. Kennis van een verantwoorde trainingsopbouw, goede voeding en verzorging, veilig transport en stalmanagement zijn van groot belang om je samen met je paard in de paardensport verder te kunnen ontwikkelen. Het TTC NHB Deurne helpt deelnemers om zichzelf op al deze punten verder te ontwikkelen en te verbeteren op hun weg naar een succesvolle paardensportcarrière. Naast deze praktijklessen bevat het trainingsprogramma ook theorielessen en krijgen ze een gasttraining van een (inter)nationale trainer. Tevens maken ze via een TTC kans om in aanmerking te komen voor een wildcard om deel te nemen aan de Rabo Talentendag. Een mooie uitdaging!