Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Laatste nieuwtjes...

Hallo allemaal!

Het is al weer een tijd geleden dat de nieuws pagina op de site is bijgewerkt.

Door alle drukte hier is het er helemaal bij ingeschoten, dus ik vond het nu toch echt weer tijd om jullie op de hoogte te stellen van de laatste Beukenvallei nieuwtjes! ( en ik zal de site weer beter bij houden;) )

Op dit moment zijn we in volle voorbereiding voor de Nederlandse kampioenschappen die komend weekend op het programma staan. Met Showboy kom ik aan de start in de lichte tour. We vertrekken Vrijdag richting Ermelo, en Zaterdag staat de eerste proef op het programma. Voor Horsus.nl ga ik vanuit Ermelo een Blog bij houden, dus neem regelmatig een kijkje op deze site! Ook zijn via de KNHS site, de Nederlandse kampioenschappen live te volgen.

Nadat Edson een tijdje geleden zijn stal op De Beukenvallei heeft verlaten hebben nog twee andere paarden een nieuwe eigenaar gevonden. De op De Beukenvallei gefokte Gucci (Charmeur x De Niro) is verkocht naar Engeland, en Don Luka heeft een stal ingenomen in een van de stallen bij Anky van Grunsven. Don Luka is verkocht aan een Japanse ruiter die de komende maanden nog in Nederland is om bij Anky te trainen. Hun doel is om met Don Luka deel te gaan nemen aan de Wereld kampioenschappen in de Grand Prix. Inmiddels hebben Edson en zijn nieuwe amazone Fleur al deelgenomen aan hun eerste wedstrijden en kwamen al meteen eerste en tweede prijzen naar huis en vele wintstpunten.

Ook de leerlingen van Marcel hebben nog goede zaken gedaan op wedstrijd, zo werd Alexandra Langeveld onlangs tweede in de Prix St Georges en Trudy Derks behaalde een tweede prijs in de klasse ZZ-zwaar.

Ons lieve hondje Pip (foto) heeft echt een engeltje boven haar hoofd gehad... ze kreeg vorige week een klap van een paard vol tegen haar hoofd en viel bewusteloos neer, echt schrikken want het leek echt alsof ze dood was, na enige tijd buiten bewustzijn te zijn geweest werd ze vervolgens weer wakker en kwam ze er wonder boven wonder zonder verdere verwondingen er van af!

Nu zijn jullie weer een beetje op de hoogte van de laatste nieuwtjes en uiteraard houd ik jullie weer op de hoogte!

Heel veel groetjes,

Joyce & Marcel

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by