Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Klaar voor vertrek naar Barcelona!!

Het waren enorme voorbereidingen en heeeeeeel veel spullen die mee moesten maar vannacht is het dan eindelijk zover en vertrekken Marcel en Joyce met 7 paarden naar Barcelona voor deelname aan de twee weken durende Barcelona dressage tour!

Uiteraard gaat ook Stan mee ( en Pip), en Ivanna gaat mee om te helpen. Ook Josep gaat mee, maar hij gaat voor de eerste keer ook zelf internationaal deelnemen met Euro bij de 6 jarige. Euro is in eigendom van Adri de Bruijn en de Beukenvallei.

Joyce komt aan de start met 4 paarden. Beukenvallei's Ubique in de Grand Prix, Showboy in de lichte tour, Beukenvallei's Chaplin en Deep Purple.

De leerling van Marcel, Mandy Wilms gaat haar internationaal debuut maken met El Ganador. Het duo komt aan de start bij de 6 jarige.

En ook is de Japanse amazone Akane Kuroki mee met haar paard Don Luka. Ze komen aan de start in de Grand Prix en gaan proberen zich dit jaar te plaatsen voor de Olympische spelen in Rio 2016.

Met 7 paarden en heel veel spullen vertrekken ze morgenvroeg naar Lyon waar op de renbaan daar een tussenstop word gemaakt. Vandaar uit vertrekken ze Vrijdagmorgen richting Barcelona waar ze Vrijdagavond aan zullen komen.

Dinsdag begint de wedstrijd dus ze hebben een paar dagen tijd om nog te trainen voor de wedstrijd begint.

Op De Beukenvallei worden in de tijd dat ze weg zijn ook nog twee veulentjes verwacht, dus ook een spannende tijd voor het fijne team dat thuis blijft:). Maar Marcel en Joyce hebben daar alle vertrouwen in en zijn erg dankbaar voor alle goede zorgen van de meiden en van Lotte en Malou die altijd super op het huis en de beestenboel passen als ze weg zijn.

Uiteraard houden ze jullie op de hoogte!!!

.

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by