Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Judith Debougnoux kampioen!!

Met een score van ruim 74% in de gewone proef en ruim 75% in de kur, heeft Judith Debougnoux (foto) ruimschoots het Limburgs Kampioenschap ZZ-licht op haar naam geschreven. De leerling van Marcel reed met haar merrie Athina gisteren in Heel twee hele sterke proeven,en werd daarmee kampioen in het ZZ-licht en mag daarmee ook door naar de Hippiade.

Ook de andere leerlingen van Marcel hebben heel goed gepresteerd tijdens de Limburgse kampioenschappen.

Leonie Nijskens mocht in het Z1 ook overkampen nadat ze de eerste proef had gewonnen, in de overkamping eindigde ze op een 6e plaats.

Maddy Ramakers en Euroboy eindigde gisteren op een mooie 3e plaats, ze kwam net niet in aanmerking voor de overkamping want dit was voor de beste twee combinaties.

Ook tijdens de tweede dag bij de Brabantse kampioenschappen hebben de leerlingen goede prestaties neergezet, Monique Verhagen en Dylan kwamen ook in aanmerking voor de overkamping, helaas was Dylan erg kijkerig tijdens de overkamping maar het duo wist zich toch nog te plaatsen voor de Hippiade.

Pech was er voor de leerling van Joyce, Nicoline Speet, de eerste dag was Nicoline in de M2 nog exequo 2e maar de 2e dag was haar paard helaas niet helemaal fit.

 

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by