Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Japanse leerlingen scoren in Deauville!

Afgelopen week was Marcel een aantal dagen in Frankrijk om daar zijn Japanse leerlingen Akane Kuroki en haar man Kojiro Soma te helpen tijdens CDI***Deauville.

Hun doel is het behalen van een ticket voor de olympische spelen en daar zijn ze al aardig naar op weg!

Om aan de eisen voor Rio te voldoen moest Akane met haar Don Luka nog 1x 64% in de Grand behalen en dat is behaald!!

Met helaas nog een paar dure fouten kwam het duo met een score van ruim 64% de ring uit!

Voor Kojiro en zijn nieuwe paard Sacre Coeur was dit pas hun 2e wedstrijd en was het puur voor de ervaring, maar Kojiro stuurde Sacre Coeur al heel knap door de proef en behaalde in de Grand Prix special al een mooie score van ruim 63%.

Zoals het er nu uitziet heeft Akane (foto)zich al geplaatst voor het het team dat in September in Perl aan de start moet verschijnen tijdens de landenwedstrijd om zich als team te plaatsen voor de olympische spelen , hiervoor moet Japan in Perl ,Zuid Afrika en Nieuw Zeeland verslaan.

Als ze zich niet als land weten te plaasten kunnen ze zich individueel nog proberen te plaatsen. Akane heeft hiervoor de eis om 2x 65% van een O jurylid te behalen al in de pocket:)

Omdat Kojiro zijn nieuwe paard nog maar net heeft moeten ze nog wedstrijdervaring op doen en gaat Marcel met hem volgende week weer naar het Duitse Verden.

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by