Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Indoor Oosteind: Hero wint L2 met 74%

Tijdens de mooie wedstrijd Indoor Oosteind kwam Joyce vandaag aan de start met George en Hero.

Eerst was de beurt aan George in de klasse M1,het was een hele mooie aangeklede hal, waar veel paarden last hadden van spanning.

Voor George was dit de eerste keer in zo'n entourage, ondanks dat hij het spannend vond vertrouwde hij goed op Joyce en liep een hele goede proef.

Helaas ontstonden er twee hele dure fouten, in een hoek waar hij het nog wel spannend vond, maar over hoe hij verder liep was echt heel goed en Joyce en Marcel waren dan ook meer dan tevreden over zijn prestatie!

Toen was de bij het BWP en AES gekeurde hengst Hero (foto) aan de beurt in de klasse L2.

Hero stond er echt super aan en liet echt een hele goede proef zien, hij was uiterst geconcentreerd en met een heel goed gevoel groette Joyce haar proef na afloop af.

Ook de jury dacht daar gelukkig hetzelfde over en beloonde de proef met een score van ruim 74% wat een ruime overwinning opleverde!

Tijdens Indoor Oosteind mochten alle winnaars van de rubrieken terug komen voor het rijden van de finale , en hierin kwamen Joyce en Hero weer aan de start.

Wat een instelling heeft dat paard, want hij is pas 4 jaar en dan al zo twee proeven lopen is erg knap, hij zette zich weer volledig in en liet wederom een goede proef zien , die misschien in het drafgedeelte iets sprankelender had mogen zijn, maar waar Joyce zelf rustig aan deed omdat dit zijn tweede proef op een dag was op zo'n jonge leeftijd.

Met een minimaal verschil mocht het duo een geweldige tweede prijs in ontvangst nemen in deze sterke finale rubriek.