Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Hero BWP goedgekeurd!!

Afgelopen Donderdagmorgen al vroeg zijn Marcel en Joyce met de Johnson x Ferro hengst Hero vertrokken naar het Belgische Meerdonk voor de BWP hengstenkeuring en verrichtingsonderzoek.

Terwijl Marcel weer naar huis ging bleven Joyce en Hero daar, het duurde namelijk 3 dagen.

Donderdagmorgen moest Hero eerst op het harde en in het zand aan de hand verschijnen, dat deed hij super! Toen hij daar geaccepteerd werd mocht hij s'avonds terug komen onder het zadel gereden door Joyce. Ook toen liep hij weer super!

Vrijdagmorgen moest Joyce hem eerst even voorrijden voor de jury en vervolgens werd hij door twee gastruiters getest. Dit verliep ook heel goed en Hero zette weer zijn beste beentje voor.

Vandaag was de laatste spannende dag. Vanmiddag moest Joyce eerst met Hero in de druk bezochte hal een 4 jarige proef rijden en vervolgens werd bekend gemaakt of hij goedgekeurd werd..

Ondanks de spannende entourage en het vele publiek was Hero tijdens de proef goed geconcentreerd op Joyce en zette ze een goede proef neer.

De jury gaf aan lyrisch te zijn over deze geweldige hengst en Hero ontving zijn goedkeuring bij het BWP!!

''Wat een geweldige hengst, wat heeft hij drie dagen fantastisch gelopen! Ik ben de eigenaren Fam. van de Oetelaar, Arjan en Jolanda Bekkers van hengstenhouderij Den Hoorn dan ook erg dankbaar dat ik deze talentvolle hengst mag rijden en feliciteer hun met de goedkeuring bij het BWP.'' aldus Joyce

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by