Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Hele succesvolle dag in Uden!

Een echte topdag! Dat was het gisteren zeker in Uden waar Joyce met 3 paarden aan de start kwam tijdens de tweede selectiewedstrijd voor de Nederlandse kampioenschappen ZZ-Zwaar en Lichte tour.

Joyce en Marcel gingen s'morgens al op pad met Vanquisch, Showboy en Authentic.

Als eerste kwam Joyce aan de start met Vanquisch, met hem wist ze de Prix St Georges te winnen met 69,69%!

Vervolgens was de beurt aan Showboy, hij moest twee proeven ZZ-Zwaar lopen (ZZ-Zwaar is altijd twee proeven). Beide proeven wisten ze te winnen met scores van maarliefst ruim 72% en ruim 73%!

Als laatste kwam Joyce aan start met Authentic die ook haar beste beentje voort zette, en kwam naar huis met een score van 69% in de eerste proef, wat goed was voor een 2e prijs en een 3e prijs voor de tweede proef!

''Jeetje ik ben echt zo trots op alle drie mijn paarden! Ze hebben alle drie super fijn gelopen. Vanquisch liep heel fijn, in de stap was hij even een tikkeltje afgeleid waardoor ik toch nog wat punten heb laten liggen maar bij het aangaloperen had ik hem weer volledig bij de les. Showboy was met losrijden enorm fris, daar verraste hij me een beetje mee maar gelukkig had ik dat ook snel weer onder controle:), met hem kon ik ook heel fijn van punt naar punt rijden en daardoor alles goed afwerken, we hadden geen grote fouten en voor pas onze tweede ZZ-zwaar proef is dit zeker al helemaal geweldig! Ook Authentic liep super fijn, Ze kan erg heet worden en de laatste wedstrijd in Almelo was ze dat ook waardoor ik veel fouten kreeg, gisteren heb ik daarom alleen maar gewerkt aan controle, ik weet dat ze zeker nog spectaculairder kan, maar eerst dit, ik kon nu zo fijn met haar door de proef rijden daar ben ik echt heel blij mee!.'' aldus een hele gelukkige Joyce na afloop.

 

 

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by