Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Hele goede prestatie Milton en Zadinus!

Vandaag stond er voor Marcel en Joyce een keer iets heel anders op het programma.. Ze gingen namelijk naar Maarsbergen waar Milton Agostinho met Zadinus aan de start kwam tijdens hun 1e eventing wedstrijd!

Voorheen werd Zadinus uitgebracht door Joyce in de dressuursport maar sinds enkele maanden staat Zadinus in training bij Milton. Zadinus leek volgens Milton wel een geschikt eventing paard en Joyce en Marcel vinden Milton een hele goede ruiter en besloten dit te proberen. Maar dat het zo goed zou gaan in nog zo'n aanvankelijk korte periode vinden ze toch wel heel bijzonder!

Het ws vandaag een lange dag, eerst stond de dressuurproef op het programma. Zadinus stond er heel fijn aan, en ondanks een programma fout wisten ze de dressuur winnend af te sluiten!!

Vervolgens stond het spring parcours op het programma een paar uur later, Zadinus was heel geconcentreerd en noteerde een fouloze rit!

Daarna moest hij naar de keuring wat ook inorde was en toen door naar de cross, die hij ook ongelofelijk goed aflegde! Na de cross moesten ze zich weer melden bij de dierenarts (foto) en ook toen was alles inorde.

" Milton en Zadinus waren echt super vandaag! We zijn heel blij met Milton als ruiter en Zadinus heeft enorm veel plezier in dit werk, dat is heel fijn om te zien. We kijken terug aan een hele succesvolle en leuke dag!" aldus Marcel en Joyce