Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Grand Prix debuut met Ubique!

Gisteren zijn Joyce en Marcel naar Emmeloord afgereisd waar Joyce met Ubique haar Grand Prix debuut had.

Joyce en Ubique behaalde een score van ruim 64%. Joyce vertelt na afloop:

Ik vond het erg spannend om met Ubique de eerste keer Grand Prix te starten, thuis en bij Anky gaat het echt heel erg goed maar het moet dan in de ring ook nog maar gebeuren... In overleg met Anky besloten we wel er nog een ''oefenrondje'' van te maken want we missen echt beide nog de ervaring.

Met losrijden liep het echt super goed, ik schrok er eigenlijk van dat het zo goed ging, Hi Hi! Maar toen liep het onverwachts ruim een kwartier uit, het mag absoluut geen excuus zijn hoor, maar van dat stappen en wachten terwijl we er klaar voor waren werden we beide er echt niet beter van.

Ik zelf werd daardoor wat afwachtend en onzeker in de ring waardoor ik er te weinig aan reed, Ubique heeft een geweldige passage maar ik liet hem teveel aan zijn lot over en reed er te weinig aan waardoor hij de helft minder deed als hij kan., daardoor behaalde we voor de passage/piaffe tour veel 6jes. Mijn galop gedeelte was  heel goed, met name de zig zag en de series, hij sprong voor mijn 2e pirrouette een keer om wat uiteraard ook punten kost. Mijn overig drafgedeelte was ook erg goed en we behaalde zelfs 8en voor de appuyementen.

Al met al heeft Ubique het goed gedaan en moeten we gewoon nog veel km maken en ervaring op gaan doen, maar het begin is gemaakt en ik heb echt aan Ubique een geweldig Grand Prix paard paard!!smiley

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by