Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Goede resultaten Subli Cup Assen!

Gisterenmiddag zijn Marcel en Joyce naar Assen vertrokken, Joyce nam daar vandaag deel aan een selectiewedstrijd voor de Subli kampioenschappen. Dat zijn de kampioenschappen voor 4,5 en 6 jarige dressuurpaarden die eind December in Ermelo gehouden worden.

In alle 3 de klasses kwam Joyce aan de start.

Bij de 4 jarige nam Joyce deel met Beukenvallei's Djoke (foto). Djoke is geboren op de Beukenvallei en was nog nooit van huis weg geweest!! Ze gedroeg zich echt voorbeeldig! In de proef hield ze zich het eerste gedeelte nog een beetje in omdat ze het spannend vond maar namate de proef werd ze steeds ontspannender en ze liet heel erg fijn met zich werken. Marcel en Joyce waren heel blij met haar,hoe ze was zo voor de eerste keer mee. Joyce behaalde met Djoke een mooi percentage van bijna 69%.

Vervolgens kwam Joyce met Beukenvallei's Cesj aan de start bij de 5 jarige. Joyce startte Cesj voor de eerste keer nadat hij eerst succesvol is uitgebracht door stalamazone Maddy Ramakers. Joyce was heel tevreden met de proef van Cesj en ze kwamen naar huis met een mooie 3e prijs.

Bij de 6 jarige had Joyce Beukenvallei's Bink mee die vandaag ook een hele sterke proef wist neer te zetten en met een score van ruim 75% een 2e prijs behaalde!

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by