Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Goede prestaties in Deurne.

Vandaag is er een deel van het ''Beukenvallei Team"' naar Deurne afgereisd waar een KNHS wedstrijd werd georganiseerd.

De vrachtwagen was vol geladen en het was weer de eerste buitenwestrijd dit seizoen.

Als eerste was de beurt aan Amber Ancion die met haar Valentino voor de eerste keer aan de start kwam in de klasse Z2 en meteen daarin 215 punten behaalde.

Daarna kwam Mandy Wilms met Apache aan de start, Mandy startte Apache vandaag voor de eerste keer en kwam meteen uit in de klasse Z1.

Mandy had Apache er heel mooi aan staan en vele echt stoere stukken in de proef, zo voor de eerste keer zijn er uiteraard altijd dingen die nog even afgestemd moeten worden en daardoor ontstonden er nog een paar kleine foutjes in de proef, maar ze waren zeker heel blij met de proef. ''Mandy reed heel goed en het is een hele mooie combinatie waarmee ik een belofte volle toekomst mee tegemoet zie, de kleine dingen van vandaag is nog een kwestie van ervaring op gaan doen de komende tijd'' aldus Marcel na afloop als een zeer tevreden trainer. Mandy en Apache behaalde met 211 punten een 3e prijs.

Simone van Oorspronk reed een goede proef en behaalde in de klasse M1 met haar merrie Byleine een 2e prijs met 191 punten.

Maddy Ramakers kwam met twee paarden aan de start in Deurne en startte Beukenvallei's Cesj voor de 1e keer in de M1 en nam met hem een 4e prijs mee naar huis.

Met VDB Carross Corleone won Maddy de klasse L2!.