Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Goede eerste selectiewedstrijd!

Vandaag stonden er in verschillende regios alweer de eerste selectiewedstrijden voor de Indoorkampioenschappen op het programma.

Marcel en Joyce zijn de hele dag naar Echt geweest waar de stalamazone Maddy Ramakers aan de start kwam.

Als eerste kwam ze aan de start met Beukenvallei's Cesj in de klasse L2, helaas ontstonden er in het tweede gedeelte van de proef een paar kostbare fouten maar ze behaalde toch nog een 6e prijs.

Vervolgens kwam Maddy in de klasse L1 aan de start met Beukenvallei's Cartier en behaalde met hem een mooie 2e prijs met 202 punten.

Als 3e startte Maddy VDB Carros Corleone, die in eigendom is van een klant van de Beukenvallei, Fam.van den Broek, Het was voor Corleone pas zijn tweede wedstrijd maar hij zette echt een hele sterke proef neer die ook beloond werd met een geweldige overwinning met maarliefst 214 punten.

Tussendoor kwam Maddy aan de start met haar eigen merrie Aphrodite in de M1 en behaalde hiermee 186 punten.

Als laatste was de beurt aan Beukenvallei's Bink die uit kwam met Maddy in de M1, ze hadden even een communicatie fout samen maar verder was het een hele mooie proef, ze behaalde 202 punten en daarmee een mooie 2e prijs!

Ook twee lesklanten van Marcel hadden vandaag een selectiewedstrijd, Monique Verhagen behaalde in Sint Oedenrode in de klasse Z2 een mooie 2e prijs en Iris langeveld had selectie in de klasse L2 en behaalde een exequo 1e prijs.

Een goed begin dus voor het indoor seizoen!!