Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Flinstone door naar 2e bezichtiging HK!

Vanmorgenvroeg vertrokken Marcel en Joyce al naar Ermelo want daar kwam hun fokprodukt Flinstone in de baan tijdens de eerste bezichtiging van de KWPN hengstenkeuring.

Flinstone staat voor de hengstenkeuring in training bij stal Vermulst in Schijndel, die hem ook voorbrachten en hem werkelijk op en top voor elkaar hadden!

De vader van Flinstone is Vivaldi en zijn moeder is de elite merrie Rutile (v.Ferro)

Eerst moest hij vanmorgen aan de hand op het straatje en daar liet hij zich al heel goed zien, vervolgens mocht hij s'middags los in de baan en ook daar liet hij zich weer uitstekend zien en kreeg zelfs applaus mee van het publiek.

Daarna moesten de hengsten aan de hand stappen in de baan waarbij bekend werd gemaakt welke door waren naar de 2e bezichtiging, en nr 499 Flinstone mag door naar de 2e bezichtiging op 1 Februari in Den Bosch!!

'' Wij vinden het echt zo'n fijn paard en zijn dan ook enorm trots en blij dat hij naar Den Bosch mag, onze grote dank gaat ook zeker uit naar Fam. Vermulst die hem er zo goed voor hebben staan, dank jullie wel! En ook dank iedereen voor de leuke reacties en berichtjes'' aldus Marcel en Joyce

Op de site van het KWPN staat ook een leuk stukje geschreven over de hengsten van vandaag.

Op de foto, Flinstone als veulen, gemaakt door Sjoert.

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by