Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Fijne oefenwedstrijd gereden.

Afgelopen Vrijdag zijn Marcel, Maddy en Joyce naar Schaijk geweest.

Daar werd een oefenwedstrijd georganiseerd waar Joyce voor de eerste keer deelnam met Ubique in de Intermediare 2. Het was voor Ubique alweer een hele tijd geleden dat hij mee was geweest en Marcel en Joyce wilde even weten hoe hij de Intermediare 2 door kwam met de piaffe en passage.

''Het was goed dat Ubique weer een keer mee was, want hij vond het toch allemaal weer wat spannend in de ring. Maar we waren enorm blij hoe hij Piaffeerde en Passageerde in de proef, ook de series om de twee en om de pas waren erg mooi, dus met deze informatie zijn we weer een stuk wijzer geworden, en het was erg leerzaam.'' aldus Joyce

Maddy had Beukenvallei's Cesj (foto) mee, om de internationale 5 jarige proeven een keer door te rijden omdat ze deze proeven over anderhalve week in Pompadour ook moet rijden.

''Het was enorm leerzaam en ik ben blij dat ik deze proeven door heb kunnen rijden hier. De jury heeft na de proeven nog geholpen en fijne tips gegeven, ik heb veel huiswerk waar ik mee aan de gang kan, en ik heb veel geleerd!''aldus Maddy.