Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Even voorstellen..Sirly Tillmann

Sinds begin Maart verblijt de 29 jarige Estlandse amazone Sirly Tillmann samen met haar 2 paarden voor training op de Beukenvallei.

Het was aanvankelijk de bedoeling dat Sirly maar 2 maanden zou blijven maar het bevalt haar zo goed dat ze iniedergeval tot de wereldkampioenschappen jonge paarden nog hier blijft.

De eerste 2 maanden was ook de Estlandse amazone Dina Ellermann (foto bij de buitenbak) met haar twee paarden op De Beukenvallei maar vanwege prive omstandigheden kon Dina echt niet langer blijven. Wel heeft ze haar 14 jarig lichte tour paard Valentino me wie ze Internationaal lichte tour rijd op de Beukenvallei gelaten waar hij verder word getraind door Marcel en ook is Valentino voor de verkoop. Haar andere paard, de 6 jarige Sandreo nakomeling, Andreo heeft ze weer mee naar huis, met hem startte ze vorige jaar op het WK jonge paarden in Verden.

Sirly heeft zich met de 5 jarige hengst Butopiar ook geplaatst voor de wereldkampioenschappen dit jaar in Verden en blijft tot die tijd hier op De Beukenvallei om zich daar samen met Marcel op voor te bereiden.

Over twee weken gaat Sirly met Butopiar en met Marcel en Joyce mee naar een internationale wedstrijd in Frankrijk om daar alvast enige ervaring op te gaan doen.

Sirly begon als jong meisje al met paardrijden maar had toen voornamelijk interesse in de springsport. Na een tijdje er mee te zijn gestopt begon ze op haar 22e weer met rijden.

Na een paar jaar ging ze op zoek naar een paard en kwam bij Team Nijhof terecht waar ze de nu 5 jarige Johnson hengst Butopiar en de nu 7 jarige Flemmingh merrie Cheri Femme kocht.

Via Team Nijhof kwam ze in contact met Marcel en Joyce en besloot ze in Maart naar De Beukenvallei te komen voor training. Sinds die tijd traint ze dagelijks onder toezient oog van Marcel haar paarden.