Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Even voorstellen...Anouk Daris

Sinds enkele weken is er een nieuw ''gezicht'' te vinden op De Beukenvallei, namelijk die van stagaire Anouk Daris.

Wij vroegen Anouk om zich even aan u voor te stellen:

Mijn naam is Anouk Daris, ik ben 20 jaar en woon in Luyksgestel.

Ik studeer momenteel aan het 1e jaar van de opleiding HBO paardensport van het STOAS in Wageningen,in samenwerking met het NHB Deurne.

De Beukenvallei is voor mij het eerste stagebedrijf in de paardensector,hiervoor heb ik de opleiding Horeca manager afgerond waarvoor ik ook al bij verschillende bedrijven stage liep.

Ik heb gekozen voor mijn stage bij de Beukenvallei omdat ik al trainde bij Marcel,en omdat ik het een erg mooi bedrijf vind,waar vooral het welzijn van de paarden op 1 staat.

Ik heb bij de pony's met 1 op nationaal niveau gereden en bracht daarnaast nog 4 pony's uit in het springen en dressuur t/m het Z niveau. Op dit moment heb ik 4 wedstrijdpaarden,verder nog verschillende veulens en jonge paarden thuis lopen.

Met Postelhoefs Zaniet (Solitair x Naturel) en Postelhoefs Clooney (Valdez x Michelangelo) ben ik nu elke week te vinden op De Beukenvallei,de ene week met Zaniet de andere week met Clooney zodat ik met beide paarden veel leer.

Ik start met Zaniet bij de Young Riders en het ZZ-zwaar en met Clooney in het Z1.

Ik probeer zover mogelijk te komen in de sport en wil in de toekomst de paarden gaan combineren met het hotel wat mijn ouders nu exploiteren (hotel Postelhoef,vandaar ook dat mijn paarden Postelhoefs voor hun namen dragen)

Ik wil nu op De Beukenvallei mijn rijden veel verbeteren,meer met een plan leren trainen en haalbare doelen leren stellen.

Ik heb het tot nu toe erg naar mijn zin en heb al veel bijgeleerd over het ''totale pakket'' van training en verzorging.

In totaal duurt mijn stage 11 weken, ik heb er nu al 6 op zitten. De Tijd gaat dus erg snel helaas en heb het super naar mijn zin:))

Aldus Anouk!

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by