Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Even een ''update''...

Hallo allemaal,

Het was alweer een ruime week geleden dat we het laatste nieuws bijwerkten op de site vandaar nu maar eens even een update.

Het gaat allemaal goed hier,ik (Joyce) ben inmiddels ook alweer aan het rijden en dat gaat prima. Nu heb ik gelukkig de luxe gehad dat tijdens mijn zwangerschap Marcel de paarden super heeft doorgereden en ik zo weer alles op kon pakken.

Ubique doet het heel goed, Marcel heeft toen ik niet kon rijden de lessen bij Anky van mij overgenomen, ik heb hem nu opgegeven voor twee oefenwedstrijden in de Intermediare 2, en hoop daarna ook ''officieel'' snel aan de start te komen. Er zijn op dit moment niet zo heel veel Grand Prix wedstrijden dus ik moet nog even kijken wanneer het allemaal in de planning past. Wel staat zeker in de planning dat we ook dit jaar weer gaan deel nemen aan de internationale wedstrijd in de Franse plaats Pompadour. Dit wordt het 9e jaar dat we daar heen gaan.

Waarschijnlijk ga ik met Ubique daar nog deel nemen in de lichte tour, het is namelijk zo dat je om internationaal te mogen starten je scores nodig hebt om daar heen te gaan en gezien de wedstrijd al over een paar weken is en er weinig wedstrijden in Nederland zijn waar Grand prix uitgeschreven is, ga ik dat denk ik niet meer halen, en ik wil het nu ook niet gaan over haasten.

Het was echter echt niet meer de bedoeling om nog met Ubique lichte tour te gaan starten maar na mijn zwangerschap missen we wel echt ons wedstrijdritme en dat is iets wat zowel Ubique als ik echt nodig hebben om een goede overstap te maken, dus wat dat betreft komt dat goed uit om in Pompadour nog een keer aan de start te gaan komen.

Ook staat in de planning dat ik met Bink aan de start kom in Pompadour bij de internationale 6 jarige rubriek. Bink doet het heel goed, hij kan alleen nog wat heet worden met de wissels dus we moeten tzt even kijken hoe dat gaat.

Onze stalamazone Maddy Ramakers gaat dit jaar ook mee naar Pompadour, Maddy gaat voor de eerste keer internationaal deel nemen met Cesj , bij de 5 jarigen.

Maar eerst heb ik 16 Juni nog wedstrijd, ik ga in de Z2 twee nieuwe paarden starten, dat zijn de 7 jarige Showboy, die wij in training hebben staan van klanten en de 6 jarige Babieca die voor de helft in onze eigendom is. Ik ben benieuwd hoe beide paarden het gaan doen voor de eerste keer!!

Met onze zoon Stan gaat het ook echt heel goed!! Het is een heel lief mannetje, en Marcel en ik zijn echt trotse ouders smiley

Dit weekend hebben we geen wedstrijd, wel hebben enkele leerlingen weer selectie wedstrijden op het programma staan.

Komende week gaan Marcel en ik wel een paar dagen naar Hoofddorp om daar Purdey Jansen en Gina Pijnenburg te gaan helpen want die hebben zich beide geplaatst voor deelname aan het NK.

Uiteraard houden we jullie weer op de hoogte.

Wij wensen iedereen een heel fijn weekend!

Veel groetjes,

Joyce & Marcel