Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Dubbele overwinning voor Ankie! Leerlingen presteren goed!

Voor Ankie van der Heijden (foto), die het komend half jaar stage loopt op de Beukenvallei stond gisteren in Oirschot weer een wedstrijd op het programma.

Ankie kwam in twee proeven aan de start in de klasse M1 en wist beide proeven te winnen met 190 en 199 punten!

Ook voor verschillende leerlingen van Marcel en Joyce stond dit weekend wedstrijd op het programma, zo kwamen de leerlingen van Marcel, Iris Langenveld en Nicky Creemers aan de start in Nederweert voor de eerste selectiewedstrijd voor regio midden Limburg.

In Nederweert moesten twee proeven gereden worden, Iris kwam in de klasse M1 aan de start met haar merrie Cunessa en behaalde de eerste proef een 6e plaats met 194 punten, en ze wisten de tweede proef te winnen met 209 punten.

Nicky Creemers kwam met Amarante aan de start in de klasse M2 en behaalde de eerste proef 194 punten wat goed was voor een 3e prijs, maar Nicky deed er de tweede proef nog een schepje bovenop door 200 punten te behalen waarmee ze een 2e prijs in ontvangst mocht gaan nemen.

Purdey Jansen reisde met Vladimir af naar Emmeloord om daar aan de start te komen tijdens twee proeven in de klasse ZZ-zwaar, de eerste proef wisten ze met een score 65.14% te winnen en in de tweede proef behaalde ze een 3e prijs met een mooie score van 65.57%.

Berdien en Sandra Faasen kwamen in Hulten aan de start, Berdien had daar het M1 debuut met haar Don Scott en kwam al meteen met een winstpunt naar huis en een mooie 4e prijs!

Sandra Faasen kwam met Captain aan de start tijdens twee proeven in de klasse L2 en behaalde een 1e en 4e prijs.