Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

De stagiaires aan u voorgesteld... Vandaag Bart Wagter!

Op dit moment zijn er 3 stagiaires aan hun stage periode bezig op De Beukenvallei.

Bart verblijft intern, Naomi is er op Woensdag en Laura is er op Maandag, Dinsdag, Woensdag en Vrijdag.

Wij hebben aan hun gevraagd om een stukje te schrijven om zich voor te stellen , zodat jullie ook een idee hebben wie er op De Beukenvallei aan hun stage periode bezig is.

Vandaag willen we graag als eerste Bart aan jullie voorstellen:

 

'' Tja en dan vraagt Joyce of ik me wil voorstellen... Altijd een beetje raar om over jezelf te praten , maar hier gaan we dan:

Ik ben Bart Wagter, en loop tot begin Februari stage op De Beukenvallei.

Ik ben 21 jaar en woonachtig in Heiloo, Noord Holland. Ik heb de opleiding paardenhouderij niveau 3 vorig jaar afgerond en momenteel ben ik bezig met paardenhouderij niveau 4.

Ik heb de nodige fulltime stages gelopen, maar hier bij De Beukenvallei heb ik het wel erg getroffen. Dit is absoluut de leukste stage ooit. iedereen is super aardig, ik werk met hele gave paarden op een geweldig complex en verblijf in een heel leuk huisje op het terrein. Ik kan het iedereen aanraden.

Komend uit een sportfamilie waar iedereen hockeyt, wilde ik toch vanaf mijn zesde jaar paardrijden. Ik heb sinds 2011 een paard welke ik ook dit jaar uitbreng in de dressuur. Dit jaar heb ik ook een nieuw paard gekocht die binnekort ook naar De Beukenvallei komt. Wat kijk ik daar naar uit!

In Noord Holland kennen velen mij als paardenfotograaf op paardenevenementen om foto's te maken van combinaties.

Als je mijn vrienden zou vragen wie Bart is dan zullen ze zeggen: Een lieve enthousiaste jongen die lekker kan werken, altijd in is voor een praatje en soms een beetje een stuiterbal, ha ha!'

Groetjes, Bart Wagter

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by