Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Data eerste hengstenshows zijn bekend...

De eerste data van de aankomende hengstenshows zijn inmiddels al bekend.

Naast hun eigen hengst van de Beukenvallei, Iconic B staan ook de hengsten Hero (Johnson x Ferro), Firestone (Johnson x Florencio) en Elton op De Beukenvallei en zullen door Joyce op verschillende shows gereden gaan worden.

Op Zondag 19 Maart tijdens de voorselectie van de horsefood dressuurcompetitie bij manege de Kraal in Berkel Enschot wordt Iconic B gepresenteerd in het pauze programma. De exacte tijd maken wij tzt aan u bekend.

Zaterdagavond 25 Maart staat bij de Roshoeve in Belgie weer hun jaarlijkse grote hengstenshow op het programma. Marcel en Joyce gaan daar met de hengsten Iconic B, Hero, en Elton heen en deze hengsten zullen daar zowel aan de hand als onder het zadel gepresenteerd gaan worden. De Show begint om 19.30 uur bij de Roshoeve, aan de Roshoevendijk 5 in Geel, Belgie.

Maandagavond 27 Maart vindt bij manege de Molenheide in Schijndel de grote jaarlijkse hengstenshow van de DSC-Group plaats . Een hengstenshow samen van hengstenhouderij van den Oetelaar, en hengstenhouderij Den Hoorn . Ook hier worden de hengsten Iconic B, Hero en Elton zowel aan de hand als onder het zadel gepresenteerd.

De jaarlijkse hengstenshow van Team Nijhof vind plaats begin April en daar gaat Joyce met de hengst Firestone, die in eigendom is van Team Nijhof heen. Hierover, en over meer shows, later meer informatie.

Noteer de eerste datums van de hengstenshows alvast in u agenda en wij hopen u te mogen begroeten!

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by