Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Chaplin wint finale! Edson 3e!

Gisteren stond de finale om de Decor Son bokaal op het programma, want Maddy en Joyce hadden zich daar Zaterdag tijdens Indoor Breugel voor weten te plaatsen.

Van de klasse B tm ZZ-licht mochten alle winnaars aan deze finale deelnemen die begeleid werd door live piano muziek. Het was al geweldig dat na de overwinning van Zaterdag Maddy zich geplaatst had met Beukenvallei's Edson en Joyce met Beukenvallei's Chaplin. Beide paarden waren ook nog eens pas voor de eerste keer mee op wedstrijd.

Het Beukenvallei feestje werd helemaal compleet toen ook de leerling van Marcel, Heike Verspaandonk, en de leerling van Joyce, Brenda Hendriks mochten deelnemen aan de finale ! Heike in de klasse Z1 en Brenda in de klasse ZZ-licht!

De finale werd met 71% gewonnen door Joyce en Beukenvallei's Chaplin! Maddy en Beukenvallei's Edson wisten beslag te leggen op een 3e plaats en Heike en Brenda behaalde beide ook mooie scores van 67% waarmee ze 5e en 7e werden.

Ook mocht Joyce net als vorig jaar het mooie Bronzen beeld mee naar huis nemen, dit is een wissel 'beker' van de Decor Son Bokaal.

Het was weer een geweldige Succesvolle dag, met ook alle complimenten voor de organisatie van indoor Breugel.

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by