Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

CDI Le Mans

Afgelopen Woensdag zijn Joyce en Marcel met Ivanna en Sophie vertrokken naar het Franse Le Mans waar Joyce en Sophie aan de start verschenen.

Na een corona test en een reis van ruim 10 uur zijn ze goed aangekomen.

Joyce had Euro en Beukenvallei's Iconic B mee genomen.

Met Euro kwam ze aan de start in de midden Tour, de eerste dag liep hij een super mooie proef en behaalde ze een mooie 4e prijs met bijna 67%.

De tweede dag slopen er wat dure fouten in maar had Euro oook echt hele goede stukken erin zitten en werden ze 6e.

Iconic B had echt flinke pech , door het verwarmen van de enorm grote hal schoof er heel veel sneeuw van het dak af, het was enorm rot geluid waar Iconic B erg van was geschrokken, hij kon de spanning niet af vloeien want de sneeuw bleef maar schuiven. 

Omdat Iconic B nog niet veel ervaring heeft wilde Joyce hem niet nog banger maken en besloot ze af te groeten en de andere dagen alleen als training te gebruiken. Hij is nog zo jong en ze wilde geen risico's nemen.

Sophie Van der Steen had de eerste dag ook even pech met de vallende sneeuw waar Yellow van schrok, maar de tweede dag maakte ze dat weer helemaal goed en behaalde ze een score van ruim 70% in de individuele proef en plaatste zich daarmee voor de finale de kur op muziek en behaalde ook daarin een mooie score van ruim 70%!

 

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by