Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Beukenvallei Update...

Hallo allemaal,

We zitten op dit moment allemaal in rare en onzekere situaties.

Toch vonden we het weer even tijd voor een nieuws update op onze site over de dagelijkse dingen van de Beukenvallei.

Allereerst wensen wij jullie namens het hele team een hele goede gezondheid toe!

Helaas zijn er ook bij ons vrienden en klanten getroffen door het ernstige virus en vechten ze nu op dit moment voor hun leven, wij willen namens het hele team van de Beukenvallei ze enorm veel sterkte toewensen, onze gedachten zijn bij hun!

Gisteren is bekend geworden dat de wedstrijden uitgesteld zijn met een verlenging tm 1 Juni, erg jammer natuurlijk maar uit veiligheid een goede beslissing.

Thuis trainen wij de paarden gewoon door, ze doen het allemaal erg goed en de training word zoals altijd ook met regelmaat afgewisseld met een heerlijke bosrit.

Vandaag is ook besloten dat Tokio een jaar uitgesteld word, heel jammer gezien Joyce en Nicole in volle voorbereiding waren voor de kwalificaties, maar uiteraard ook hiervoor hetzelfde, safety first en een goede beslissing! 

De eerste 4 veulens zijn geboren en doen het echt uitstekend, ze staan dagelijks al lekker samen in de wei en zijn volop aan het spelen. Er worden nog 4 veulens verwacht , en inmiddels zijn de eerste twee merries ook al weer gedekt.

Tip: volg ons via instagram, bij de story komen regelmatig foto's van de veulens op :)

Voor Iconic B is het dekseizoen inmiddels ook alweer begonnen,en de eerste merries zijn ook alweer drachtig van hem. Ook dit jaar is hij met vers sperma beschikbaar voor de fokkerij! (voor meer info:06-51420199 Joyce)

Joyce had met Iconic B eigenlijk hun lichte tour debuut gepland , maar deze is uiteraard afgelast, hoe het nu verder gaat met het WK is even afwachten..

Uiteraard houden we jullie op de hoogte met alle laatste nieuwtjes en ontwikkelingen.

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe, stay home, stay safe!

Marcel & Joyce

 

 

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by