Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Barcelona Dressage tour: Deep Purple

Zoals eerder al gezegd doe ik de paarden even apart die ik gestart heb in Barcelona.

Ik had zelf 4 paarden mee om deel te nemen.

De eerste wedstrijddag kwam ik o.a aan de start met Deep Purple.

Deep Purple is een 7 jarige ruin van Quaterback x Scandic.

Hij is in eigendom van de Fam.Wilms. Mandy start hem zelf in de klasse Z1.

Omdat het voor Deep Purple erg leerzaam zou zijn om mee te gaan besloten we dat ik in Barcelona Deep Purple zou starten, er werd daar namelijk een extra rubriek verreden de zogenaamde Classica 1, 2 en 3.  Ik kon dus 3 keer per week met hem de ring in, in proeven die vergelijkbaar zijn met hier de klasse Z2, alleen moest je dan ook nog een keer 3 wissels op de diagonaal laten zien.

Deep Purple heeft het echt super goed gedaan en je zag hem elke proef verbeteren. De eerste week was het weer enorm slecht en waaide het flink, alle paarden en ook DP vond dat soms nog wat spannend, maar des al niet te min liet hij goede proeven zien.

Met genoeg informatie en huiswerk zijn we toen verder gaan trainen voor de tweede week, en het is echt geweldig om te merken hoe goed hij alles oppakt.

De eerste dag zette hij echt een topproef neer en met een score van ruim 69% mochten we in dit sterke veld een 3e prijs in ontvangst nemen!!

De tweede dag ging hij ook weer super, we hadden even een noodstop toen er iets omviel maar verder was  het weer een hele goede proef. Met een score van ruim 67% behaalde we een mooie 5e prijs. Super uiteraard maar toch jammer dat hij even schrok want de scores lagen allemaal heel dicht bij elkaar, zelfs de 3e prijs had 67% ;)

Ik ben heel blij dat ik dit geweldige paard met zoveel talent daar heb mogen starten, hij heeft super veel geleerd daar en ik heb van hem genoten!

Groetjes,Joyce

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by