Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Authentic...

Even een update over Authentic!

Authentic is vorig jaar bevallen van een chique merrieveulen, dit stond zeker niet in de planning maar bleek per ongeluk na een geslaagde embryo spoeling ook zelf drachtig te zijn, dus vandaar kreeg Authentic vorig jaar twee merrieveulens, een bij de draagmoeder en een zelf.

Al vrij snel kon het werk met haar weer opgepakt worden, haar veulen is vorige week pas gespeend ,maar ook toen ze er nog bij stond kon Joyce gewoon met haar aan het werk wat erg fijn was.

Ze is inmiddels ook alweer een paar keer mee naar de les bij Anky geweest en staat haar eerste wedstrijd alweer in de plannig, dit word na een lange tijd ook tevens een debuut want Joyce zou haar dan gaan uitbrengen in de klasse ZZ-zwaar.

De laatste keer dat ze op wedstrijd aan de start kwamen was Oktober 2011, dus er moet weer even wedstrijdervaring worden opgedaan.

''Authentic loopt echt heel fijn en ik heb zeker zin om haar weer mee op wedstrijd te nemen, de lessen bij Anky gaan ook fijn en ze pakt alles weer goed op. Ik heb er zin in met deze stoere merrie!'' aldus Joyce

 

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by