Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Alle voorbereidingen reis naar Thailand in volle gang..

Het is even iets stiller rondom het nieuws op onze website.

Dit heeft alles te maken met de drukte rondom het organiseren en voorbereiden voor de reis naar Thailand.

Marcel vertrekt Zaterdag 16 November voor enkele weken met Pawarisa Thongpradup naar Thailand samen met Coffeebay.

Pawarisa heeft zich geplaatst voor deelname aan de Prinsess cup in Bangkok en daar gaan ze strijden voor een team plaats voor de Asian championships die 10 dagen later verreden worden ook in Thailand.

Er komt ontzettend veel bij kijken, behalve de trainingen voor Pawarisa en Coffeebay, ook nog heel veel papierwerk, checklist, gezondheidspapieren, spullen die mee moeten, alles moet aangegeven worden wat mee gaat en ook worden gewogen,  en natuurlijk een goed managment voor Coffeebay want daar is het maarliefst 35 graden!

Pawarisa en Marcel vertrekken Zaterdag 16 November vanuit Amsterdam. Coffeebay vliegt Zondagmorgen 17 November vanuit Luxemburg , Joyce en Ivanna gaan hem Zaterdagnacht daarheen brengen en wachten tot hij in het vliegtuig staat. 

Marcel en Pawarisa zijn dan in Thailand op het vliegveld om aanwezig te zijn als Coffeebay daar arriveerd.

Hoe lang ze blijven hangt dus af of ze zich weten te plaatsen voor in het team van de asian championships, en als dat zou lukken komen ze 10 December weer terug.

Uiteraard houden we jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen en kijkjes achter de schermen. Hou ook zeker onze instagram en facebook story in de gaten!

 

 

 

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by