Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Aan u voorgesteld: Laura Smulders

Vandaag willen wij graag onze tweede stagiaire aan u voorstellen die op dit moment aan haar stage periode op De Beukenvallei bezig is.

Het gaat om de 17 jarige Laura Smulders en ook haar hebben wij gevraagd om iets over haar zelf te vertellen.

 

Hallo, Ik ben Laura Smulders, 17 jaar en woon in Leende.

Ik loop stage op De Beukenvallei van 17 December 2018 tot en met 1 Februari 2019, en studeer aan de opleiding dier en gedrag niveau 3 op het Helicon in 'S Hertogenbosch. Ik zit nu in mijn eerste jaar en heb het erg naar mijn zin!

Doordat ik erg geinteresseerd ben in paarden en lid ben van ponyclub de doorzettertjes in Leende, vind ik het erg leuk om mijn stage hier te mogen doen.

Ik heb er nu al enkele weken opzitten en al veel geleerd, de paarden zijn echt geweldig evenals het team waarmee ik werk en die zijn erg aardig.

Bij de ponyclub ben ik alleen kleine pony's gewend , deze grotere paarden is dan ook weer net iets anders en ook heel leuk.

Ik rij al vanaf mijn 7e jaar, het liefst recratief lekker door de bossen crossen . Het paard waarmee ik nu veel rij is een kruising tussen een haflinger en een fries, een heel leuk maar sterk paard. Het paardenbloed heb ik echt van mijn ouders mee gekregen, mijn moeder en vader reden ook al van kleins af aan en mijn opa is Zuid Nederlands springkampioen geweest.

Ik hoop de komende weken veel te leren van het gedrag van paarden in de sport. Ook het samenwerken in de sport in een team vind ik erg leuk om iets van te leren.

Groetjes,

Laura Smulders

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by