Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

69,47% voor Authentic!!

Vandaag stond voor Joyce en Authentic eigenlijk in de Mortel de Prix st Georges op het programma, maar gezien dit een buitenwedstrijd was en het weer niet echt mee zat, besloot de organisatie gisterenavond de wedstrijd naar een andere locatie te verhuizen ,naar binnen en zodoende werd daarom de wedstrijd gehouden in Beuningen, in het schitterende complex Hippisch centrum la Grande.

Joyce besloot om Authentic nog een keer te starten om met haar meer ervaring op te doen, en zodoende werd er tijdens het losrijden ook wat dingetjes uitgeprobeerd om te kijken of er dan in de ring al wat meer puntjes op de I gezet konden worden.

En dat lukte! De proef ging alweer een stuk beter, Authentic stond er super fijn aan en ze zette een goede proef neer. De proef werd beloond met een mooie score van 69,47% waarmee ze een 2e prijs in ontvangst mochten nemen!

''Wat een fijn paard is het toch! Ze stond er super fijn aan en ik kon er ondanks haar enorme gewilligheid en heetheid alweer met meer controle aan rijden tijdens de proef, In grote lijnen was de proef nu foutloos, maar er zit nog veel rek in in de afwerking. maar hier ben ik heel blij mee, we krijgen al meer routine in het rijden tijdens de proef. ik ben echt heel tevreden'' aldus Joyce na afloop.

 

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by