Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

5e plaats tijdens NK!

Hallo allemaal,

Geen internet verbinding zorgde er helaas voor dat ik jullie tijdens het NK niet op de hoogte kon houden.

Hierbij een korte samenvatting.

Dinsdag middag zijn we vertrokken naar Hoofddorp waar Woensdagmiddag onze eerste proef op het programma stond. Dinsdagavond nog lekker met Showboy gewandeld en alles daar geinstalleerd.

Woensdagmorgen heb ik met Showboy nog wat licht gewerkt in de wedstrijd ring, hij voelde goed en fit aan.

S'middags stond de Prix St Georges op het programma, we zette een goede proef neer maar er zaten iets teveel kleine afwerkingsdingetjes in waar we punten hebben laten liggen,dat was jammer maar gelukkig geen echt grote fouten, we behaalde een score van ruim 68% (vonden wij wat aan de lage kant) waarmee we op een 7e plaats eindigde.

Donderdag stond de Intermediare 1 op het programma, Het begin gedeelte was heel sterk, eenmaal in stap schrok Showboy even en ontstond er even een storing, dit was net tussen twee dubbeltellende onderdelen dus dat kostte veel punten. Daarna was het galop gedeelte weer goed.

De beste 8 plaatste zich voor de finale, de kur op muziek van Zaterdagavond en we stonden 7e in het tussenklassement dus hadden ons geplaatst!

Vrijdag was een trainingsdag en onder fijne begeleiding van Anky en Marcel hadden we een super training achter de rug en zin in Zaterdag!

Als eerste starter moest ik Zaterdagavond de baan in, de kur ging super goed en Showboy stond er super aan zonder grote fouten. met een score van ruim 71% klommen we naar een 5e plaats in het eindklassement!

Veel groetjes, Joyce

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by