Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

4e prijs tijdens NK voor Mandy en Apache!

Mandy Wilms en Apache hebben gisteren een knappe prestatie neer weten te zetten door tijdens de Nederlandse Kampioenschappen klasse Z1 beslag te leggen op een 4e plaats!

Spannend was het zeer zeker gisterenavond, Mandy en Apache kwamen voor de pauze aan de start en de beste 8 mochten overkampen en een tweede proef rijden.

De eerste proef was een goede proef, er waren alleen wat spanningsmomentjes waardoor ze her en der wat puntjes lieten liggen.

Ze behaalde een 6e plaats dus mochten door naar de overkamping!

Tijdens het losrijden van de tweede proef is Marcel met Mandy en Apache vooral aan het werk gegaan aan de ontspanning en wat stond Apache er super aan!!

Eenmaal in de tweede proef zette Mandy en Apache hun beste beentje voor, Apache stond er super aan en Mandy reed heel geconcentreerd door haar proef heen.

De stap was ook veel beter dan de eerste proef alleen bleef Apache helaas nu even staan in de tweede keertwending. Ook in de galop stond Apache er super aan maar toen in de tweede middengalop ontstond er helaas een grote fout... Apache stootte tegen een hekje aan, struikelde en viel in draf. Enorm jammer!! Maar Mandy lostte het super op en reed daarna weer keurig afgewerkt haar proef verder.

Toen kwamen de punten..spannend was het zeker. Mandy en Apache stegen van plaats 6 naar plaats 4 in het eindklassement!! Een knappe prestatie met een echt minimaal verschil op het Brons en Zilver!

'' Ik ben heel trots op Mandy en Apache! Ze hebben goed gereden vandaag en een knappe prestatie neer gezet, zeker door zo te stijgen in het eindklassement met een grote fout en een minimaal verschil op een medaille! Nu op naar het Z2, ik heb er zin in! " Aldus Marcel

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by