Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

4 finalisten tijdens CH Leende

Dit weekend werd er op het evenementen terrein in Leende het jaarlijks mooie en goed georganiseerde Concours Hippique gehouden.

Vandaag was de beurt aan de paarden,waar bij de dressuur rubrieken ook veel leerlingen van marcel en Joyce mee deden.

De winnaars van elke klasse mochten het einde van de dag deelnemen om de grote prijs van Leende. In deze finale strijden alle deelnemers van de klasses dan tegen elkaar.

De Beukenvallei had maarliefst 4 finalisten in de finale zitten!

Jose Manuel Vicente Guil (foto) won de klasse Z1. Mandy Wilms de klasse M1, Kirsten Kaal de klasse L1 en Lotte Verstappen met haar nieuwe topper Etrien de klasse B! Een hele succesvolle dag vandaag dus!

Carolien Heitzer en Monique Verhagen behaalde eveneens goede resultaten want zij mochten een 3e prijs in ontvangst nemen.

Ook Joyce (foto) is vandaag in Leende aan de start gekomen. Zij had voor de eerste keer de hele talentvolle 6 jarige Deep Purple mee naar Leende waar ze mee deelnam in de klasse Z1.

Deep Purple is een zoon van Quaterback en is in eigendom van de familie Wilms. Voor hem was dit vandaag zijn allereerste wedstrijd maar hij gedroeg zich uitstekend!

Er zaten veel hoogte punten in de proef, er ontstonden door wat miscommunicaties ook nog wat dure foutjes maar verder liep hij super. ze behaalde met een score van ruim 67% een 2e prijs. (Later werd omgeroepen dat het een exeque 1e was maar voor Deep Purple was een finale rijden nog even iets teveel voor de eerste keer)

''Deep Purple deed het super, dit paard heeft zoveel talent! Het was vandaag nog even wat dingen proberen en kijken hoe hij het vond en reageerde op wedstrijd, en daar hebben we nu heel veel informatie mee gekregen waar we mee aan het werk kunnen. Ik ben super blij en dankbaar dat ik deze stoere ruin mag rijden en we gaan nu lekker verder trainen. Ik heb er zin in! '' aldus Joyce

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by