Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

2e prijs voor Jose Manuel en Darina!

Zojuist hebben Jose Manuel Vicente Guil en zijn merrie Darina (Vivaldi x Ferro) tijdens de Subli Cup voor 6 jarige dressuur paarden een knappe prestatie weten neer te zetten door te eindigen op een 2e plaats met 72,800.

Joyce was naar Geldrop gegaan om Jose Manuel daar te gaan helpen en vertelt: '''Jose Manuel liet een hele mooie constante proef zien die nagenoeg foutloos was. Hij reed twee hele mooie changementen en een liet een hele sterke uitgestrekte draf zien. Voor de draf scoorde hij dan ook een 8 en voor de stap en galop ontvingen ze o.a een 7,5.

We hebben in de training de laatste tijd veel eraan gewerkt om een constant en rustig beeld te krijgen, dat Jose Manuel leert zijn proeven rustiger af te werken van punt naar punt, en vandaag zag je dat ook duidelijk in zijn proef terug, en dat is dan geweldig dat dat ook meteen beloond word met deze mooie 2e prijs met leuk en possitief jury commentaar.'' aldus Joyce

Met deze 2e plaats van vandaag hebben Jose Manuel en Darina zich ook verzekerd van een finale plaats in December in Ermelo!

Privacyverklaring | Copyright by De Beukenvallei | Created by