Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

2e dag Biarritz: Weer overwinning voor Authentic en Ubique!

Hallo Allemaal,

Gisteren was de beurt hier in Biarritz aan Ubique in de Intermediare 1 en voor Authentic in de finale proef voor 6 jarige.

Als eerste moest ik  aan de start met Ubique die al vanaf het losrijden in topvorm was. Dat kon ik in de proef vasthouden en we zette echt een hele goede proef neer, Donderdag vond ik dat ik de controle nog wat mistte maar dat was gisteren echt veel beter, de laatste middenlijn ging nog even mis omdat hij struikelde maar verder kwam ik met een geweldig gevoel de ring uit en ook Marcel was dik tevreden :-))

We behaalde een score van maarliefst 72,84% en we moesten nog heel wat combinaties afwachten maar na afloop bleek ik weer gewonnen te hebben!! Super blij!!!!

Vervolgens heb ik Bink even getraind want die hoefde geen proef te lopen, Bink heeft deze dagen echt al veel geleerd en liep ook fijn in de training.

Daarna was de beurt aan Authentic die haar motor vanaf het losrijden al meteen goed aan had, ze was zo heet!! Maar liep verder wel echt goed ondanks ik mijn handen er vol aan had. In de proef was het een beetje op het randje maar ze liep echt super en ik kon alles nog mooi foutloos rondsturen,We waren super trots op haar! Ook met Authentic was er het wilhelmus, want ze won de 6 jarige finale!

We konden weer terug kijken naar een fantastische topdag!

S'avonds zijn we Louise en Maddy in de stad wat gaan eten, en dat was erg gezellig. De stad ligt aan het strand en het is hier heerlijk weer, dan nog met zo'n resultaten is het in een woord genieten!

Vandaag is de beurt aan Bink en de kur met Ubique en dan zit het er alweer op en moeten we weer aan de lange terugreis gaan beginnen.

Veel groetjes,

Joyce, Marcel, Maddy , Louise

Spetter, Bink, Authentic & Ubique