Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

1e prijs voor Cesj, Stendahl 2e, Cartier 3e!

Vandaag stond voor de stalamzone van De Beukenvallei, Maddy Raamakers de tweede selectie in Arendsgenout op het programma.

Marcel en Joyce waren al vroeg met Beukenvallei's Cesj, Beukenvallei's Cartier en Stendahl vertrokken. Maddy was al daar omdat zij s'morgens al eerst aan de start kwam met haar eigen paard Redfort in de klasse Z1, waarin ze een 7e plaats behaalde met 212 en 209 punten.

Daarna kwam Maddy als eerste aan de start met Beukenvallei's Cartier, het was een hele mooie wedstrijd maar alles lag wel dicht op elkaar wat Cartier een beetje spannend vond.

In de galop op de grote volte kregen Maddy en Cartier daardoor ook een grote storing, maar Maddy kon dat prima oplossen waardoor ze weer verder kon rijden.

Ze behaalde uiteindelijk een mooie 3e prijs.

Toen was de beurt aan de hengst Stendahl, voor hem was het pas de tweede wedstrijd, maar hij deed alsof hij al jaren mee gaat, zo braaf!

De proef ging heel fijn en ze behaalde een 2e prijs.

Als laatste moest Maddy in de klasse L1 de ring in met Beukenvallei's Cesj.

Cesj liep een goede proef, het wijken had misschien nog wat meer gemogen , maar de totale proef was heel constant en netjes gereden, met ruim 10 punten voorsprong behaalde ze een mooie 1e prijs!

De derde selectie is met hemelvaartsdag,alle drie de paarden staan er goed voor want de eerste selectie wist Cesj ook al te winnen, werd Cartier 3e en Stendahl 4e.

Nu doortrainen en op naar 2 Juni.