Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

1e dag in Pompadour...

Hallo,

Na een reis van ruim 12 uur zijn we gisteren einde van de dag aangekomen hier in Pompadour. De reis is goed verlopen, Butopiar het paard van Sirly was af en toe erg onrustig maar verder ging het goed.

Toen we hier aan kwamen was het zoals altijd weer heel mooi en hebben we weer mooie stallen, het was bij aankomst wel bloed heet (41 graden).

Na alles uitepakt te hebben en de paarden hebben verzorgd waren we om half 12 klaar en konden we heerlijk douchen en naar bed, ik kan jullie zeggen dat dat heerlijk was na zo'n lange dag!

Vanmorgen vroeg kwamen Karen Nijvelt en haar vriend Twan hier aan, Kasren rijd mee bij de 5 jarige, we hebben de vrachtwagens gezellig bij elkaar gezet en deze staan pal langs de stal waar onze paarden staan, vanuit de raam kunnen we de paarden zien, echt heel fijn!

We hebben met ze'n allen ontbeten en daarna ben ik Authentic en Ubique gaan rijden. Beide liepen ze zo voor de eerste dag wel fijn, ook Butopiar van Sirly liep goed vandaag.

Om 14.30 uur waren we klaar met de paarden en zijn we gaan eten en daarna zijn we naar het fokkerij gedeelte van de merries en veulens geweest van de national stud hier, we hebben daar een rondleiding gehad en dat was erg indrukwekkend! Ik heb foto's gemaakt en probeer ze morgen hier op de iste te zetten.

Rond 18 uur waren we terug en hebben we nog een keer met de paarden gestapt en ze gevoerd daarna zijn we met Karen en Twan en met mijn ouders (die zijn na een paar dagen in Parijs te zijn geweest ook hierna toe gekomen) hier in het dorp wat gaan eten.

Net de paarden nog even laten grazen, bandages en dekens omgedaan en dan zit dag hier er alweer op.

Inmiddels regent het hier ook, hopelijk is dat snel over, morgen begint het hier en staat om 16 uur de veterinaire keuring op het programma.

Tot morgen!

Veel groetjes,

Joyce & Marcel