Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

1e dag Biarritz: 3x Wilhelmus!!

Hallo allemaal,

 

Ik weet niet goed waar ik moet beginnen, wat een onvergetelijke dag was het gisteren! Ik wilde jullie op de hoogte houden maar helaas was hier de verbinding weer eens kapot :(.

Eerst stond smorgens de veterinaire keuring op het programma waar Bink, Authentic en Ubique zonder problemen door kwamen.

Vervolgens stond mijn eerste proef met Bink op het programma, en wat liep hij goed!! We waren zo trots op hem! Het was een heel leuk en sterk deelnemersveld met goede 5 jarige paarden. We kregen hele goede punten en leuk en positief jurycommentaar en behaalde een score van 83,4 wat goed was voor een fantastische overwinning! Ik moest snel weer op Authentic dus me even weer omschakelen, Ook Authentic stond er super goed aan, zelf maakte ik een domme fout in een wissel maar dat lag echt aan mezelf, we behaalde een score van ruim 78 en ook met Authentic won ik de rubriek!

Ik was nog even in een roes maar moest me snel gaan concentreren op Ubique want had er niet zoveel tijd tussen. Ook Ubique stond er super fijn aan maar ik had nog niet in de hoofdbaan gereden en had het idee dat hij een beetje last had van het bodem verschil van het losrijden en de hoofdbaan waardoor ik een paar punten heb laten liggen. We behaalde een score van 70,9% en ook met Ubique was er een overwinning en het wilhelmus!!

Ja... wat moet je dan nog zeggen na zo'n dag, nou ik heb heerlijk geslapen vanacht hoor! :) Vandaag stonden er voor mij geen proeven op het programma dus heb ik lekker met ze getraind en ze voelde goed aan. Morgenvroeg moet ik al om 09.00 uur aan de start met Ubique en smiddags met Authentic, Bink hoeft Zondag pas weer.

Alle informatie over de wedstrijd zijn hier te vinden.

Ik (probeer) houd jullie op de hoogte!

Veel groetjes,

Joyce en ook van Maddy en Marcel en de beestenboel!