Kapelstraat 12  5595 GK  Leende

Wat een Topdag!!

Hallo allemaal,

Wat een topdag was het vandaag hier in het zonnige Pompadour!

Als eerste deelnemer kwam ik om 09.00 uur aan de start met Authentic in de finale proef van de 6 jarige. Authentic liep werkelijk een super goede proef en stond er heel fijn aan, gisteren mislukte door mijn  fout nog een wissel maar vandaag waren alle 4 de wissels heel mooi gesprongen. De proef werd beloond met een mooi percentage van 82,800% en dat was alweer ruimvoldoende voor een geweldige overwinning!

Om 16 uur moest ik als 26e starter met Ubique aan de start in de Intermediare 1, Ubique stond er veel beter aan als Donderdag maar was enorm heet, naarmate de proef werd hij steds heter waardoor er wat foutjes ontstonden en mijn serie om de 2 mislukte. Maar verder liep hij echt heel stoer .

We behaalde een score van 69,38% waarmee ik op dat moment aan de leiding ging dus vol spanning hebben we afgewacht tot de laatste combinatie in de baan was geweest. En ja, hoor het was ongelofelijk maar waar, er kwam niemand meer overheen en ook Ubique won de Intermediare 1 en weer was het Wilhelmus voor ons!

Het is nu 23.30 uur en we zijn net klaar op stal, moe maar terug denkend aan een geweldige succesvolle dag gaan we zeker lekker slapen!

Voor Authentic zit het er op hier in Pompadour met 2 overwinningen op haar naam, met Ubique kom ik morgen nog aan de start in de Kur op muziek.

Tot morgen en veel groetjes van ons allemaal!!